Kennismaken met de school? Reserveren kan weer!

10 november 2020

Kennismaken met onze school kan altijd. De deur is altijd open. Wij vinden het wel fijn en nodig als je vooraf reserveert. Klik hier om je eigen tijdslot aan te geven. Je kan ook even bellen (010-4771944), dan hebben we namelijk zeker voldoende tijd. Natuurlijk mag je ons ook mailen via info@rotterdamdesigncollege.nl.  Zet er wel even bij dat je even wilt rondkijken. Dit alles volgens de regels van het RIVM i.v.m corona.

Op zaterdag 30 januari en zaterdag 6 februari is er kennismakingsmoment. Deze dag zal er wel anders gaan uitzien dan een gewone opendag. Wij noemen het dan ook een persoonlijke kennismaking waarbij er in een kleine groep kennisgemaakt kan worden met de school. Wij kunnen dan niet alles van onze bruisende school laten zien maar er ontstaat dan wel een mooi beeld. Inmiddels zijn er al heel veel aanvragen voor een persoonlijke kennismaking via ons reserveringssysteem voor 30 januari 2021 en deze dag zit dan ook vol. Vanaf vandaag kan je ook gaan reserveren voor zaterdag 6 februari. Klik  hier  voor de reservering van een tijdslot voor zaterdag 6 februari 2021. Ga in het reserveringssysteem naar 6 februari en klik hier op.

 

NIEUWS EXTRA: ZATERDAG 6 FEBRUARI 2021 PERSOONLIJKE KENNISMAKING MET HET RDC EN DE MOGELIJKHEID TOT AANMELDING VOOR HET SCHOOLJAAR 2021-2022!

Wat heb je nodig om te kunnen definitief te kunnen inschrijven. Heb je nog niet alle gegevens dan kun je wel al aanmelden. Je inschrijving wordt definitief zodra alle gegevens aangeleverd en goedgekeurd zijn.

* Het schooladviesformulier met de unieke code;
* Een geldig legitimatiebewijs;
* Een pasfoto;
* En je goede humeur