Agenda

Extra inschrijfdatum!

16 februari 2021

Tijdens de voorjaarsvakantie is de school gesloten maar we zijn speciaal geopend op donderdag 25 februari van 10.00 - 15.00 uur voor nieuwe leerlingen die zich willen inschrijven op onze leuke school. Let op: vooraf reserveren is noodzakelijk. Klik hier voor het reserveren van een tijdslot en klik vervolgens op 25 februari 2021. 

lees meer ›

Inschrijfperiode brugklasleerlingen t/m 19 maart 2021

11 februari 2021

De inschrijfperiode voor brugklasleerlingen is van 15 februari t/m 19 maart 2021. U kunt met onze school een afspraak maken voor een intakegesprek via ons reserveringssysteem op de website. U kunt dan een tijdslot kiezen en een datum. Eventueel kan er ook telefonisch een afspraak gemaakt worden via tel. 010-4771944 of per mail via info@rotterdamdesigncollege.nl. Vanaf 15 februari start de inschrijving officieel. Maximaal 2 personen kunnen per keer reserveren. Klik  HIER voor een tijdslot. 

lees meer ›

Voorjaarsvakantie

6 februari 2021

Van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari is de school gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie.

lees meer ›

Toetsweek

16 januari 2021

In de week van 25 januari 2021 vindt de Toetsweek plaats. Alle leerlingen ontvangen via een Magisterbericht de benodigde informatie.

lees meer ›

Kennismaking

16 januari 2021

KENNISMAKEN Er is zoveel te beleven op het Rotterdam Designcollege. Wij nodigen je uit om het zelf te komen zien en te beleven. Kom je ook? Meld je aan via ons aanmeldformulier en geef aan wat je graag wilt bijvoorbeeld onze kennismakingsdag bezoeken ... het kan allemaal! We hopen je snel te ontmoeten! Onze openlesmiddag, en de opendagen/special events zijn i.v.m corona vervangen door extra zaterdagen in de eerste twee weken van februari voor persoonlijke kennismakingsgesprekken op de school. Er zijn dus geen opendagen dit jaar. Voor deze zaterdagen zijn geen tijdsloten meer ter beschikking. Op maandag 8 februari zijn de deuren van jouw basisschool weer opengegaan. Hopelijk heb je het kennismakingstasje van onze school ontvangen. Als dat niet zo is vraag er dan naar op jouw school. Wil je met ons komen kennismaken dan  is dat mogelijk. Omdat er geen opendagen zijn  is er de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek zodat je toch iets van ons bruisende school kan zien. De kennismakingsafspraak kan voor maximaal 2 personen gemaakt worden. Kies de gewenste dag  en een tijdslot! Klik HIER voor een tijdslot op een doordeweekse dag ( maandag tot en met vrijdag ). Vanaf maandag 1 maart kan hier weer geboekt worden. Dus in de reserveringskalender doorklikken naar de week van 1 maart en dan een keuze maken voor een geschikte datum! INSCHRIJVEN OF AANMELDEN Aanmelden of inschrijven kan inmiddels ook. Ook hier geldt voor dat dit alleen kan via een reservering van een tijdslot. Vanaf 15 februari start de inschrijving officieel. Klik  HIER voor het reserveren van een tijdslot voor maximaal 2 personen. Gezien de overweldigende belangstelling bij het aanmelden voor onze school kan er ook ingeschreven worden  op DONDERDAG 25 FEBRUARI IN DE VOORJAARSVAKANTIE.  Kies 25 februari 2021 in de reserveringskalender en reserveer een tijdslot!   Wat moet je dan meenemen naast je ( voorlopig ) advies en voor Rotterdam je unieke code?  * Een geldig legitimatiebewijs;
* Een pasfoto;
* En je goede humeur ☺

lees meer ›

Meet & Greet

16 januari 2021

Op donderdag 4 februari 2021 organiseert LMC Voortgezet Onderwijs een online Meet & Greet voor leerlingen van groep 8 van de basisschool, hun ouders/verzorgers en hun leerkrachten. Uiteraard is het Rotterdam Designcollege ook aanwezig om alle vragen van leerlingen en hun ouders/verzorgers te beantwoorden!

lees meer ›

Lockdown verlengd

13 januari 2021

Het kabinet heeft dinsdag 12 januari 2021 bekend gemaakt dat de huidige lockdown in Nederland wordt verlengd tot 9 februari. Onze leerlingen volgen hun lessen online. 

lees meer ›

Online lessen

17 december 2020

Na de kerstvakantie krijgen onze leerlingen onderwijs op afstand door middel van online lessen. De online lessen zullen de hele lockdown duren. De lockdown in Nederland duurt tot en minste 19 januari. Zodra er meer informatie bekend is zullen wij de leerlingen en hun ouders/verzorgers informeren.

lees meer ›

School bereikbaar

17 december 2020

Gedurende de lockdown is de school op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 - 12.00 uur. De school is altijd bereikbaar via info@rotterdamdesigncollege.nl

lees meer ›

Thuiswerkdag

20 november 2020

Vanaf 23 november krijgen sommige klassen een thuiswerkdag. De leerlingen werken thuis aan opdrachten of volgen online lessen. Ouders en leerlingen zijn geïnformeerd via Magister.

lees meer ›

Kerstvakantie

20 november 2020

Van vrijdag 18 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021 is de school gesloten ivm de kerstvakantie.

lees meer ›

Studiedag vmbo regulier

20 november 2020

Op 1 december is er een studiedag voor de medewerkers van VMBO regulier. De leerlingen werken dan thuis.

lees meer ›

Diatoetsen

28 september 2020

Van 28 september t/m 1 oktober worden bij alle leerlingen klas 1 de Diatoetsen afgenomen. Alle leerlingen klas 1 en hun ouders/verzorgers zijn hierover geïnformeerd via een Magisterbericht. 

lees meer ›

1e schooldag

1 september 2020

Op dinsdag 1 september start de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. Wij hopen alle leerlingen in een goede gezondheid te mogen begroeten.

lees meer ›

Zomervakantie

20 juli 2020

Van maandag 20 juli t/m zondag 30 augustus 2020 is de school gesloten ivm de zomervakantie. Op dinsdag 1 september starten de lessen weer. Onze school is vanaf donderdag 27 augustus telefonisch weer bereikbaar.

lees meer ›

Aangepaste diplomauitreiking

6 juli 2020

Op maandag 6 juli vindt de diploma uitreiking plaats voor onze eindexamenkandidaten. In verband met COVID-19 is er een aangepast programma.

lees meer ›

Lessen starten op school

2 juli 2020

Vanaf dinsdag 2 juni 2020 starten de lessen weer (deels) op school. Alle leerlingen hebben via Magister een brief ontvangen met de benodigde info.

lees meer ›