Kennismaken met het RDC

5 januari 2021

Er is zoveel te beleven op het Rotterdam Designcollege. Wij nodigen je uit om het zelf te komen zien en te beleven. Kom je ook? Meld je aan via ons aanmeldformulier en geef aan wat je graag wilt: een rondleiding, onze kennismakingsdag bezoeken, deelnemen aan de open lesmiddag... het kan allemaal! We hopen je snel te ontmoeten!

Op zaterdag 30 januari en zaterdag 6 februari is er kennismakingsmoment. Deze dag zal er wel anders gaan uitzien dan een gewone opendag. Wij noemen het dan ook een persoonlijke kennismaking waarbij er in een kleine groep kennisgemaakt kan worden met de school. Wij kunnen dan niet alles van onze bruisende school laten zien maar er ontstaat dan wel een mooi beeld. Inmiddels zijn er al heel veel aanvragen voor een persoonlijke kennismaking via ons reserveringssysteem voor 30 januari 2021 en deze dag zit dan ook vol. Vanaf vandaag kan je ook gaan reserveren voor zaterdag 6 februari. Klik  hier  voor de reservering van een tijdslot voor zaterdag 6 februari 2021. Ga in het reserveringssysteem naar 6 februari en klik hier op.

 

NIEUWS EXTRA: ZATERDAG 6 FEBRUARI 2021 PERSOONLIJKE KENNISMAKING MET HET RDC EN DE MOGELIJKHEID TOT AANMELDING VOOR HET SCHOOLJAAR 2021-2022! KIES JE TIJDSLOT HIERBOVEN.

 

 

Open Dagen 3