Rechtstreex


Met Rechtstreex bestel je de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio (binnen een straal van zo'n 50 km rondom Rotterdam). Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Bij Rechtstreex kies je zelf wanneer en wat je wil bestellen. Keuzestress? Dan hebben we voor extra gemak ook nog receptpakketten of abonnementen waaruit je kunt kiezen. De frequentie van een abonnement kun je helemaal zelf beheren in je account. 

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten, maar je bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk. Van iedere euro die je bij Rechtstreex besteedt gaat 56 cent naar de boer (per product staat in de webshop aangegeven hoe de prijs is samengesteld). Zo bouwen we ook in jouw buurt met elkaar aan een andere voedselketen en maken we samen het verschil. Onder aan deze pagina vind je een link naar meer info over onze missie. 

Over Rotterdam Designcollege

Het Rotterdam Designcollege richt zich op de kwaliteiten van de individuele leerling die zich breed wil oriënteren op het beroeps- en ander vervolgonderwijs en die een positieve en actieve bijdrage gaat leveren aan de samenleving.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.

Bij de afdeling fooddesign worden de producten van Rechtstreex goed afgenomen en ook de leerlingen van het vak Bloemdesign hebben hun jong ondernemende skills ingezet. Zij hebben tijdens de openingstijden van Rechtstreex een kraampje met diverse producten.