Kennismaking

16 januari 2021

KENNISMAKEN

Er is zoveel te beleven op het Rotterdam Designcollege. Wij nodigen je uit om het zelf te komen zien en te beleven. Kom je ook? Meld je aan via ons aanmeldformulier en geef aan wat je graag wilt bijvoorbeeld onze kennismakingsdag bezoeken ... het kan allemaal! We hopen je snel te ontmoeten! Onze openlesmiddag, en de opendagen/special events zijn i.v.m corona vervangen door extra zaterdagen in de eerste twee weken van februari voor persoonlijke kennismakingsgesprekken op de school. Er zijn dus geen opendagen dit jaar. Voor deze zaterdagen zijn geen tijdsloten meer ter beschikking.

Op maandag 8 februari zijn de deuren van jouw basisschool weer opengegaan. Hopelijk heb je het kennismakingstasje van onze school ontvangen. Als dat niet zo is vraag er dan naar op jouw school. Wil je met ons komen kennismaken dan  is dat mogelijk. Omdat er geen opendagen zijn  is er de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek zodat je toch iets van ons bruisende school kan zien. De kennismakingsafspraak kan voor maximaal 2 personen gemaakt worden. Kies de gewenste dag  en een tijdslot! Klik HIER voor een tijdslot op een doordeweekse dag ( maandag tot en met vrijdag ). Vanaf maandag 1 maart kan hier weer geboekt worden. Dus in de reserveringskalender doorklikken naar de week van 1 maart en dan een keuze maken voor een geschikte datum!

INSCHRIJVEN OF AANMELDEN

Aanmelden of inschrijven kan inmiddels ook. Ook hier geldt voor dat dit alleen kan via een reservering van een tijdslot. Vanaf 15 februari start de inschrijving officieel. Klik  HIER voor het reserveren van een tijdslot voor maximaal 2 personen. Gezien de overweldigende belangstelling bij het aanmelden voor onze school kan er ook ingeschreven worden  op DONDERDAG 25 FEBRUARI IN DE VOORJAARSVAKANTIE.  Kies 25 februari 2021 in de reserveringskalender en reserveer een tijdslot!

 

Wat moet je dan meenemen naast je ( voorlopig ) advies en voor Rotterdam je unieke code? 

* Een geldig legitimatiebewijs;
* Een pasfoto;
* En je goede humeur