Aanmelden schooljaar 2022-2023

Meld je digitaal aan bij onze leuke school met een van onderstaande formulieren. Wij weten dan dat je naar onze school wilt komen en ondernemen de vervolgstappen. Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in. Via ons reserveringssysteem kan je een afspraak maken om in te schrijven binnen de geldende corona-maatregelen. Lees hieronder hoe je kan reserveren!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het Rotterdam Designcollege? Goed zo! Je bent bij deze van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven. Let op de corona-maatregelen op dit moment 

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het Rotterdam Designcollege? Goed zo! Je bent bij deze van harte uitgenodigd om sfeer te komen proeven. Let op de corona-maatregelen op dit moment 

Wie weet is het RDC jouw school vanaf 2022-2023. Je kan via ons reserveringssysteem een VIP-arrangement boeken en  een persoonlijke ontvangst krijgen. 

Klik hier om jouw VIP arrangement van maandag tot en met vrijdag ( rondleiding ) te boeken.

Onze extra opendagen staan op 15 januari, 29 januari, 2 februari, 5 februari , 12 februari en 3 maart 2022.

Voor de volgende opendagen kan alvast een tijdslot gereserveerd worden:

- Zaterdag 29 januari 2022. Klik hier voor jouw bezoek.

- Woensdag 2 februari 2022. Klik hier voor jouw bezoek.

- Zaterdag 5 februari 2022.  Reserveringen voor deze dag gaan binnenkort open.

- Op woensdag 16 februari kan  je meedoen aan onze Open Lesmiddag. Klik hier om je alvast op te geven.

Op 23 februari 2022 kan je ons live digitaal ook nog ontmoeten en al je vragen stellen. Voor deze Meet&greet kun je ook binnenkort informatie aantreffen op onze site.

Alle ontvangsten worden conform de geldende corona-maatregelen vorm gegeven. Op dit moment kan er met maximaal 2 personen tegelijk geboekt worden. Mocht dit veranderen dan maken wij hier melding van op deze site. Voor de openlesmiddag geldt dat er met meer personen meegedaan kan worden.

Via onderstaande formulieren kun je ook contact zoeken.

 

Ik zit in groep 6,7 of 8 van de basisschool

of

Ik zit reeds op een VO-school